WEST4WORK arbeidsmarktcongres  |  04 november 2021  |  The Penta (Howest, Campus Kortrijk Weide), Kortrijk

inschrijven

Inschrijven is momenteel niet mogelijk.

Mijn gegevens:

Voornaam: *
Naam: *
E-mailadres: *
Tel / GSM:

Mijn organisatie:

Organisatie: *
Functie:
Adres:
Postcode: *
Gemeente:

Ik wens mij in te schrijven voor:

Akkoord: *

* Ik ga akkoord dat mijn gegevens opgenomen worden op een deelnemerslijst die wordt verspreid onder de organisatoren en deelnemers van dit evenement:
    
* Ik wil in de toekomst nieuws en informatie over WEST4WORK ontvangen:
    
* Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden bewaard en gebruikt door de organiserende partners¹ van WEST4WORK om dit event te kunnen organiseren.
* Ik ga akkoord met de privacyverklaring van POM West-Vlaanderen (te consulteren op http://www.pomwvl.be/privacy) als organisator van WEST4WORK.

Door deel te nemen aan dit evenement verklaart u zich akkoord dat er beeldmateriaal van u kan genomen en verspreid worden voor publicitaire doeleinden door de partners¹ van deze editie van WEST4WORK. U kan op elk moment contact opnemen met west4work@pomwvl.be

Hou er rekening mee dat er misschien een Covid Safe Ticket zal gevraagd worden om deel te kunnen nemen aan WEST4WORK. Indien de dan geldende coronamaatregelen dit vereisen, zullen wij dit vooraf via e-mail aan alle deelnemers laten weten.

¹ De organiserende partners zijn 4Werk, ABVV, ACV, Howest, POM West-Vlaanderen, Stad Kortrijk, Syntra West, Unizo, VDAB en VOKA.


Deze website maakt gebruik van functionele en statistische cookies, gebaseerd op anonieme gegevens. We respecteren jouw privacy.