extra info

Lees hier het het laatste nieuws over het WEST4WORK arbeidsmarktcongres en andere inspirerende weetjes over hoe technologie kansen kan creëren voor elk talent.

vrijdag 5 november 2021

Het is bewezen: technologie creëert kansen voor elk talent!

Meer dan 400 deelnemers tekenden op 4 november present op WEST4WORK 2021 om te leren hoe technologie kan bijdragen tot een meer inclusieve arbeidsmarkt.
Lees meer   
dinsdag 26 oktober 2021

VORK en Oude Melkerij verzorgen de catering op WEST4WORK

De Oude Melkerij is een sociaal tewerkstellingsproject van Mariasteen, die deel uitmaakt van de groep Groep Gidts.
Lees meer   
maandag 18 oktober 2021

Zinvol en passend werk met de juiste technologische ondersteuning

In oktober 2020 publiceerde de onderzoeksorganisatie TNO in Nederland een handreiking om werkgevers mee te nemen in de mogelijkheden die technologie kan bieden om ook mensen met een psychosociale belemmering passend en zinvol werk te bieden.
Lees meer   
dinsdag 12 oktober 2021

Boekenstand op de Innovatieplaza

Tijdens de Innovatieplaza zal Die Keure een kleine boekenstand voorzien waarbij een aantal boeken van WEST4WORK-sprekers zoals Fons Leroy, Bart Moens & Mathias Vermeulen in the picture zullen staan.
Lees meer   
maandag 27 september 2021

Technologie helpt een handje

Ontdek hoe de West-Vlaamse maatwerkbedrijven één voor één kiezen voor slimme technologieën op www.technologiehelpteenhandje.be
Lees meer   
maandag 2 augustus 2021

WEST4WORK 2021 @ The Penta

Voor de 4de editie van WEST4WORK is Howest onze gastheer en partner. Met The Penta mogen we gebruik maken van hun splinternieuwe campus in het Magdalenapark in Kortrijk.
Lees meer   
woensdag 25 augustus 2021

WEST4WORK gaat internationaal!

Op 4 november presenteren we interessante inzichten uit Nederland over inclusieve technologie, met inbreng van Kennisalliantie Inclusie en Technologie (KIT).
Lees meer   

Deze website maakt gebruik van functionele en statistische cookies, gebaseerd op anonieme gegevens. We respecteren jouw privacy.